NyGammalt kommer ut med 5 nummer om året, og hver utgave er på rundt 50 sider med mange reportasjer og referater fra treff og festivaler rundt om i hele Norden. Hvis du ikke allerede abonnerer på NyGammalt, kan du melde deg inn via skjemaet på forsiden.

27. årgang nr. 5/2019

Siste utgaven for 2019 inneholder Harmonikamusik i mange afskygninger, MUSIKK-KAFÉ I CHARLOTTENBERG, IshøjFestivalen – fyldt med harmonikatoner, Durspelets dag, med mer.

27. årgang nr. 4/2019

Utgaven inneholder blant annet artikler med følgende titler Dansbanan i våra hjärtan, Sonja Midtlien og Klonken, Tilbakeblikk på NyGammalt i Norden, HALDEN TREKKSPILLKLUBB feiret 60 års jubileum i 2018 og Violinmaker i Bergen & Roma.

27. årgang nr. 3/2019

Denne utgaven starter med en engelsk profil-artikkel som omhandler Castagnari Accordions og hvordan de har produsert og videreutviklet trekkspillet siden 1914.

Det skrives blant annet om trekkspilltreff på Söråkers Herregård, Ásta Soffía Þorgeirsdóttir, Harmonikaportal, konsert i New York, Per Romin og SQUEEZEBOX International Accordion Festival.

27. årgang nr. 2/2019

Bladet starter med tosiders profil-artikkel om Göran Persson, som har spilt trekkspill siden han var 7 år gammel, og fortsetter med minneord til Egil Daljord og Tor Seem. Videre skrives det om Byttfotens Rundanslag (BR) som hadde årsfest på Gjerdrum Kulturhus med over 160 dyktige dansere tilstede og inkluderer noter og sangtekst til "Harmonika-venner".

Det skrives om Bo-Lennart og hans nøkkelharpe, CD-utgivelse fra Helge Lien Trio, Roslagens Dragspelsklubb, Vellykket trekkspilltreff for andre gang på Gavelstand og mye mer.

27. årgang nr. 1/2019

Første utgave i 2019 inneholder blandt annet artiklene Julkonsert i folkton i Njurunda kyrka, Romjulsdans Kvalatun 29. desember 2018, FOLKMUSIK på Värstaborg, Tilbakeblikk, VÄSTERÅS Dragspelsklubb og Trivelig på Trysil-treffen

Nettside utviklet av Kneik