NyGammalt kommer ut med 5 nummer om året, og hver utgave er på rundt 50 sider med mange reportasjer og referater fra treff og festivaler rundt om i hele Norden. Hvis du ikke allerede abonnerer på NyGammalt, kan du melde deg inn via skjemaet på forsiden.

29. årgang nr. 2/2021

I denne utgaven av bladet finner vi bla minneord om Sture Synnefors, Bernt Boström og Kjell Westerlund.

Sigrid Moldestad har sluppet sitt sjette soloalbum, og Borghild (Granås) og Magne Sørøye har gitt oss et lite innblikk i Seniordansen.

Videre kan vi lese om årets Hagströmstipendiater og Trine Rein som har sluppet "Prove myself", og ikke minst Einar Eimhjellens heidersmedlemskap i Folk Org og bassisten William Kristoffersen i Ole Ivars.

Og i tillegg finner vi bladets konkurranser som vi håper riktig mange vil sende inn svar på og mye, mye mer!

Så god fornøyelse!

29. årgang nr. 1/2021

I denne utgaven av bladet finner vi bla minneord om Roland Cedermark, Karl Ivar Pettersson og Steinar Støen. Alfta DK har også gått i graven, men først etter å ha feiret 50 år, og Dolly Parton har feiret sin 75-års-dag.

Kristian Rusbjerg, som lå på Dansktoppen i skrivende stund, presenterer notene til Mette Polka, og Durspelsföreningen presentere bilder fra Durspelets i Sverige m.m.

Og i tillegg finner vi bladets konkurranser som vi håper riktig mange vil sende inn svar på.

Så god fornøyelse!

28. årgang nr. 5/2020

Julenummeret for 2020 inneholder blant annet Rebekka Bakken - Winter Nights Julemagi fra Rebekka Bakken, Jakop Janssønn – «Bricoleur» Samisk folketro, frijazz og et kammerorkester, og Poul Eriks Musik - kendt musikmand i Vendsyssel.

28. årgang nr. 4/2020

I fjerde utgave for 2020 kan du lese Bälgspel vid landsvägskanten - en idé som blev en verklighet, Rolf Lennart Legrem - basert på et intervju med Åsne Stolpe, Kajsa Balto = «Buot Eallá» = pop + urkraft, Nye millionar til folkemusikken! og mye mer.

28. årgang nr. 3/2020

Tredje utgave i 2020 inneholder blant annet RENATE KRABBE – den grøna damen, Durdraget i Sandviken - Sndvikens Durspelare, Aslak Brimi Kvartett – ”Fast punkt”, Vinterläger på Örtagården og noter til Lørdagstrall.

28. årgang nr. 2/2020

Andre utgave i 2020 inneholder blant annet artiklene Munnspelsamling i Vauldalen, Stian Carstensens første solokonsert på tre år, RökåStämman 15 år, Reidar Aksnes orkester på besök i Sundsvall, Fagernestreffet for 44. gang og Hjertevarm musikkopplevelse for store og små i disse karantenetider.

28. årgang nr. 1/2020

Her finner du bl.a. dragspelsstämma i Motala, konsert i Kungsbacka Teater i forbindelse med at Karlssons Musik feirer 50-års-jubileum, spelmannskväll i Åsarna, trekkspilltreff på Storefjells Høyfjellshotell, harmonikatræf i Videbæk, harmonikafestival på Ærø og mange, mange flere.

27. årgang nr. 5/2019

Siste utgaven for 2019 inneholder Harmonikamusik i mange afskygninger, MUSIKK-KAFÉ I CHARLOTTENBERG, IshøjFestivalen – fyldt med harmonikatoner, Durspelets dag, med mer.

27. årgang nr. 4/2019

Utgaven inneholder blant annet artikler med følgende titler Dansbanan i våra hjärtan, Sonja Midtlien og Klonken, Tilbakeblikk på NyGammalt i Norden, HALDEN TREKKSPILLKLUBB feiret 60 års jubileum i 2018 og Violinmaker i Bergen & Roma.

27. årgang nr. 3/2019

Denne utgaven starter med en engelsk profil-artikkel som omhandler Castagnari Accordions og hvordan de har produsert og videreutviklet trekkspillet siden 1914.

Det skrives blant annet om trekkspilltreff på Söråkers Herregård, Ásta Soffía Þorgeirsdóttir, Harmonikaportal, konsert i New York, Per Romin og SQUEEZEBOX International Accordion Festival.

27. årgang nr. 2/2019

Bladet starter med tosiders profil-artikkel om Göran Persson, som har spilt trekkspill siden han var 7 år gammel, og fortsetter med minneord til Egil Daljord og Tor Seem. Videre skrives det om Byttfotens Rundanslag (BR) som hadde årsfest på Gjerdrum Kulturhus med over 160 dyktige dansere tilstede og inkluderer noter og sangtekst til "Harmonika-venner".

Det skrives om Bo-Lennart og hans nøkkelharpe, CD-utgivelse fra Helge Lien Trio, Roslagens Dragspelsklubb, Vellykket trekkspilltreff for andre gang på Gavelstand og mye mer.

27. årgang nr. 1/2019

Første utgave i 2019 inneholder blandt annet artiklene Julkonsert i folkton i Njurunda kyrka, Romjulsdans Kvalatun 29. desember 2018, FOLKMUSIK på Värstaborg, Tilbakeblikk, VÄSTERÅS Dragspelsklubb og Trivelig på Trysil-treffen

Nettside utviklet av Kneik